Arbeta på E-tron

Ekonomiassistent/administratör

E-Tron AB är ett service och försäljningsföretag inom elfordon som är i ett starkt expansivt skede. Vi söker dig som är intresserad av att jobba i ett mindre företag och tycker det är kul att vara delaktig i det mesta. Företaget har 8 anställda och omsätter 15 miljoner. Idag hyr vi in tjänsten för bokföring, men då vi växer kontinuerligt har vi nu kommit till det skede att vi behöver en administrativ person på heltid. Dagens inhyrda ekonomiresurs kommer finnas tillgänglig för överlämning/upplärning och kommer fortsätta arbeta gällande årsredovisning.

I rollen som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen att arbeta brett med kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar samt löpande bokföring.
Exempel på övriga arbetsuppgifter är:

 • Svara i telefon.
 • Skriva in arbetsorderna i affärssystemet.
 • Ta emot felanmälningar från våra Storstockholms kunder och vidarebefordra till servicetekniker.
 • Ta emot felanmälan via mail från PostNord i hela Sverige och vidarebefordra till rätt verkstad med bevakning och uppföljning samt fakturering.
 • Bevaka och fakturera våra leasing och hyrfordon.
 • Registrera nya fordon på Transportstyrelsen.
 • Samt hjälpa till med övriga allmänna sysslor då vi är ett mindre företag med stark teamkänsla.

Personliga egenskaper: För att trivas och fungera i denna roll är du en utåtriktad och lättsam person. Du kan arbeta självständigt och utför ditt arbete på ett noggrant och korrekt sätt. Du trivs i ett mindre företag som präglas av entreprenörskap. För att passa in och fungera hos oss ställer vi stora krav på personens personliga sidor. Positiv livssyn, lojal mot arbetskamrater och företaget, se alla kunder som en tillgång, är egenskaper vi värderar högt. En positiv utstrålningen är mycket viktig för att passa in i vårt team.

Önskemål om goda kunskaper i svenska språket, vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift. Kontakt på engelska med våra utländska leverantörer förekommer.

Vi har inte formulerat någon personalpolicy på papper för vi anser det självklart att våra medarbetare är den viktigaste resursen i företaget. Vår strävan är att varje medarbetare skall utvecklas och trivas hos oss. Vi är mycket angelägna att det är en positiv stämning på arbetsplatsen samt att varje medarbetare mår bra.

Ansökan tas ENDAST emot via e-post: arbete@etron.se

———————————————————–

Servicetekniker/reparatör för eldrivna arbetsfordon

Företaget har funnits i 24 år och vi utför service och reparationer på eldrivna arbetsfordon på vår verkstad i Tumba. Vi utför även mycket service och reparationer på kundens depå. Idag har vi service avtal på drygt 500 fordon i Storstockholm/Mälardalen med bl.a. posten, bostadsföretag, industrier, kyrkogårdsförvaltningar mm. Vi är även rikstäckande servicepartner för PostNord.
Vi är svensk generalagent för flertal eldrivna arbetsfordon som säljs i Sverige.

Idag består företaget av 8 personer som under 2008 flyttade till en nybyggd modern elfordonsverkstad i Tumba med mycket trivsamt läge.

 • Du som söker har tidigare arbetat som servicetekniker/ fordonsmekaniker i en teknisk miljö.
 • Rapportering, felsökning och reservdelsbeställning sker via dator och kräver en god datorvana.
 • Du har en hög servicekänsla, är noggrann, ansvarstagande och kommunikativ.
 • Svenskt giltigt B-körkort.

Personen vi söker bör ha några års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter, med stort intresse för fordon och vilja att utvecklas.

För att passa in och fungera hos oss ställer vi stora krav på personens personliga sidor. Positiv livssyn, lojal mot arbetskamrater och företaget, se alla kunder som en tillgång, är egenskaper vi värderar högt. En positiv utstrålningen är mycket viktig för att passa in i vårt team.

Önskemål om goda kunskaper i svenska språket, vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift.

Då kundkontakter förekommer krävs att personen kan ge den service och vänligt bemötande som E-Tron AB står för.

Personen skall ha handlag för mekaniskt arbete. Rätt person kommer att få vidareutbildning i el-kunskap.

Vi har inte formulerat någon personalpolicy på papper för vi anser det självklart att våra medarbetare är den viktigaste resursen i företaget. Vår strävan är att varje medarbetare skall utvecklas och trivas hos oss. Vi är mycket angelägna att det är en positiv stämning på arbetsplatsen samt att varje medarbetare mår bra.

Ansökan tas ENDAST emot via e-post: arbete@etron.se

.....